joi, 24 octombrie 2013

De ce sa alegi unghiile false ?

Pentru foarte multi barbati, mainile reprezinta
 cartea de vizita a unei femei. 

Dupa cum se stie, mainile unei femei reprezinta un 
factor esential in definirea acesteia, iar o manichiura perfecta, 
iti poate da si mai multa incredere in tine. 
Sunt convinsa ca toate femeile folosesc zilnic o crema 
hidratanta, pentru a preveni deshidratarea si descuamarea epidermei ... dar la unghii te-ai gandit ? 
Iti doresti o manichiura cu gel, dar nu stii daca este alegerea corecta ? 
Ai auzit multe mituri despre unghiile false, 
vrei sa le incerci, dar nu stii avantajele lor ?

 Sunt nenumarate motive, ca sa incerci 
macar odata, unghiile false. 

 1. Durabilitatea - Sunt mult mai rezistente decat unghiile naturale, iar acest lucru este demonstrat (inclusiv de mine). Sunt foarte multe femei care au apelat la manichiura cu gel, si care fac treaba in casa fara nicio grija (folosind chiar si solutii profesionale de curatat). Gelul Uv este aplicat, doar ca sa protejeze unghiile naturale si sa le ofere mai multa rezistenta. Cu alte cuvinte, unghiile tale nu se vor rupe, si vei avea o manichiura perfecta timp de 3 saptamani. 
 2. Lungimea - Ti-ai dorit mereu sa ai unghiile lungi, fara sa ti se rupa sau sa ti se exfolieze? Desi ai folosit fel si fel de tratamente, unghiile tale naturale se rupeau mereu. Ei bine, in ziua de astazi unghiile false au devenit o moda, fie ca este constructie pe tips, sau pe sablon. Tipsurile sau sabloanele sunt aplicate pentru a-ti lungi unghia, la marimea dorita de tine. Tot acest proces, ajuta la refacerea unghilor naturale. 
Iar dupa cateva sedinte (cam 2-3 luni ), o sa ajungi sa aplici gelul pe unghia ta naturala, fara a mai fi nevoie sa aplicam tipsuri. 
 3. Uscarea rapida - Spre deosebire de lacul de unghii, gelul uv nu se usuca la aer liber. Personal de fiecare data cand foloseam lacul de unghii, ma plictiseam asteptand sa se usuce complet. In general, lacul de unghii are nevoie de cateva ore bune pentru a se usca complet. Gelul insa se ususca in lumina ultravioletelor, timp de 2-3 minute 
si manichiura rezista pana la 3 saptamani. 
 4. Modelul - Poti alege orice model vrei tu, floricele, liniute, inimioare, animal print, cristale, catifea si multe altele. Poate ca ti-ai dorit mereu sa ai si tu o manichiura care sa atraga priviri in randul colegelor, familiei etc. Asta este alegerea cea mai potrivita. O manichiura clasica o poate face oricine, insa un desen manual pe unghie, nu il poate face oricine. 
Cu cat unghiile tale sunt mai ingrijite si mai original decorate, cu atat mai mult vei atrage priviri. O manichiura pe baza de geluri Uv tinde sa semene cu o manichiura naturala foarte bine ingrijita, dand celor din jur senzatia ca nu ai unghii false ci 100% naturale. Daca te-am convins, ma poti contacta ori cand doresti pentru o programare. 
 Simona.BeautyNails@gmail.com 
http://simonabeautynails.blogspot.ro/ 
facebook.com/SimonaBeautyNails.1

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu